Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 15 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Gerrit Holties uit Zwolle 16 jan 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Uitstekend, professioneel
9,3
Steffen Elgersma uit Zwolle 12 jan 2018
Service10
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
9
A E uit D 18 dec 2017
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Oude Peugeot 106 gekocht. Goede en eerlijke houding over de auto en haar gebreken (die er uiteraard zijn bij een auto van deze leeftijd). Scherp geprijsd. Erg tevreden over VDV!
9
Bert Steinebach uit Zwolle 13 dec 2017
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Vriendelijk, vlot, biedt direct eerste hulp. Belangrijk voor mij is ook het gevoel van vertrouwen. Een goede relatie is n.l. gebaseerd op vertrouwen. Dat is er bij dit bedrijf.
10
Bert Kosse uit Paasloo 09 dec 2017
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
8
Rene Doornebosch uit Zwolle 01 dec 2017
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
Goede indruk bij dit bedrijf. Vriendelijk geholpen en de auto netjes afgeleverd. Zeker een aanrader.
9
Wabe Oosterhoff uit Surhuisterveen 28 nov 2017
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
8
Chris Riemens uit Genemuiden 16 nov 2017
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
10
Nathalie Van Der Sluis uit Kampen 07 nov 2017
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Wij vinden VDV Automotive een betrouwbaar en vriendelijk adres voor de aanschaf of reparatie van je auto. Sikko is bereid om net de stapje extra voor je te zetten. Zijn kundigheid in combinatie met betrouwbaarheid maakt dat wij VDV met een gerust hart kunnen aanbevelen.
10
Ralph G uit Heerlen 30 okt 2017
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Vanuit het zuidelijke Heerlen een auto gekocht bij VDV Automotive te Genemuiden (245 km) . Spijt, absoluut niet. SUPER SERVICE! Ik vond de auto erg mooi. Bij aankomst werd er alle vrijheid gegeven om de auto op het gemak te bekijken en een proefrit te maken (erg prettig). Na een week met de auto gereden te hebben bleek dat er toch wat gebreken waren (dit alles merk je pas bij meerder km\'s en de garage kon dit niet weten). De service van dit mooie bedrijf met eigenaar Sikko is ongekend hoog. Ze hebben de koppakking vervangen, distributieriem, spanrollen, waterpomp, thermostaat etc, en ook nog eens de versnellingsbak laten reviseren. De audioboxen achterin werden ook vervangen omdat deze op waren. Tijdens de reparatie, kreeg ik ook een nieuwe Toyota mee als leen auto. En om nog eens te benadrukken wat voor een goede service dit bedrijf geeft, ze haalde mijn aangekochte auto < 3000 euro op in het zuiden van Nederland en om de leenauto te brengen. Kosten totaal 0 Euro, hoort bij de service zeggen ze. Waar maak je dit nog mee? De auto rijdt weer perfect, dank je wel VDV Automotive (Sikko). Groeten, Ralph